ACCESS BARS


“Minden az életben könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám.”

Ez az Access Bars® (hozzáférés a sávokhoz) módszer levédett jelmondata.

S valóban ezt a könnyed érzést tapasztaljuk meg az Access Bars® kezelés közben és utána is.

Ezt a gyógyító módszert Gary Douglas alapozta meg. Az ő magyarázata alapján 32 energiapont van, ami körkörösen és hosszanti irányban szalad a fejünkön. Minden életterületünknek – legyen szó a szexualitásról, a pénzről, a kreativitásról, a testünkről – van egy pontja, ami „elmenti” az ahhoz tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, hiedelmeinket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését.

A fejen lévő 32 pont gyengéd érintése  segít abban, hogy elengedjük mindazt, amit nem tudunk befogadni vagy elfogadni.

Kezelés közben feloldódik minden korlátozó gondolat, meggyőződés, s csak azok maradnak meg, amelyek segítenek, támogatnak minket, hogy egyre tudatosabbá váljunk.

 Miben segíthet az Access Bars® kezelés?

  • a stressz oldásában testi-lelki-szellemi szinten,
  • az érzelmi, gondolati és fizikai blokkok oldásában,
  • a koncentráció fejlesztésében,
  • a tudatossági szint növelésében,
  • az emberi kapcsolatok javításában,
  • a magasabb energiaszint elérésében,
  • a tanulási eredmények fokozásában,

Az Access Bars® kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, így lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak legyenek számos területen, mint például: kapcsolatok, pénz, szexualitás, kreativitás, öregedés, tudatosság, test.

“Amikor hajlandó vagy egyre inkább a tudatosság által működni, elkezded kinyitni az ajtóidat a gyógyulás felé.” Gary Douglas

Kinek ajánlható az Access Bars® kezelés?

Mindenkinek. Felnőtteknek 60 percig, gyermekeknek 20-30 percig tart, háton fekve, betakarva, nyugalomban, hogy ne csak a lélek, hanem a test blokkjai is oldódjanak.

Hány kezelésre van szükség?

Már az első alkalom után is csodás változásokat tapasztalsz meg, de még hatékonyabb, ha több alkalommal is megismételjük.

Hogyan vélekednek azok, akik már jártak nálam Access Bars® kezelésen?

“Sokkal több lett az energiám. Jobban kívánom a vizet, s többet is iszom belőle , mint azelőtt.” B. Judit

“Régen voltam már olyan jókedvű a munkában, mint a kezelés másnapján, plusz délután otthon is sokkal energikusabb voltam, mint máskor. Szóval több mindent képes voltam megcsinálni otthon, amiket már rég halogattam és nem is esett nehezemre. ” K. Marianna
Nagyon jól éreztem magam utána! Most is teljes nyugalmat érzek, így már nem tudom megmondani, mikor éreztem magam!” S. Noémi
 
“Sokkal felszabadultabb, lelkesebb lettem. Könnyebb lett számomra sok feladat megoldása is.” K. Kati
massage-599505_640

Mit jelent még az Access Bars® tudatosság?

Azt hogy ezentúl érdemes kérdésekben élni. Nagyon fontos a tervezés, vágyaink, céljaink bevonzása, vizualizálása, de talán sokkal egyszerűbb napi szinten kérdésekben megfogalmazni, hogy mit és hogyan szeretnénk.

Például: Hogyan lehetne ez még ennél is jobb/könnyebb? Hogyan tudnám jól/jobban beosztani az időmet/energiámat/pénzemet? 

Utána már csak figyelj, vedd észre a jeleket, gondolatokat!