Elfogadó Szülői Szeretet Mentorprogram


Kineziológusi és coach-kineziológusi munkám során a hangsúlyt főként az alábbi területre helyezem:

Mi késztetett erre a változásra?

Az elmúlt 12 évben a legtöbb hölgykliensem többek között arról számolt be, hogy nem elég az önbizalma, alacsony az önbecsülése, nem szereti magát eléggé, nem elég bátor, határozott, nem tud kiállni maga mellett, valamint nem egyenrangú a kapcsolata a párjával.

Amikor a gyermekkorukról és a szüleikről kérdeztem őket, akkor viszonylag kevesen mondták azt, hogy szép gyermekkoruk volt, hogy érezték szüleik szeretetét.

Kevesen mondták az, hogy JÓL SZERETTÉK ŐKET A SZÜLEIK.

Kevesen mondták azt, hogy most is IDEÁLIS A KAPCSOLAT KÖZÖTTÜK, jól működik az egyenrangú felnőtt gyerek-szülő kapcsolat.

Az oldások során nagyon jól kirajzolódott számunkra, milyen akár több generáción is átívelő nevelési elvek, szülői szlogenek és viselkedésminták állnak a háttérben.

Világossá vált számomra, hogy a szülőkhöz kapcsolódó testi-lelki traumákkal, sebekkel égetően szükséges mélyebben is foglalkozni.

Ugyanis kimondhatatlan fájdalmat érez az a felnőtt, aki gyermekként nem érezte szülei szeretetét. Sőt felnőttként sem érzi, hogy szeretik őt.

Még mélyebb a szülők által ejtett seb, ha gyűlöletben, testi-lelki bántalmazásban volt része gyerekként éppen azoktól, akiktől feltétlen elfogadást és szeretetet kellett volna kapnia.

„Ha létezik seb vagy trauma, amely hosszú időre velünk marad, akkor az annak a hite vagy annak a felismerése, hogy nem szeretnek bennünket az életünkben legfontosabb emberek, a szüleink”. Frank D. Cardelle

Ezek alapján úgy határoztam, hogy egy területre koncentrálok annak érdekében, hogy még átütőbb eredményeket érjek el az ügyfeleimmel való együttműködésben.

Azokra az édesanyákra fókuszálok, akik szeretnék a szüleik okozta sebeiket begyógyítani, akik készen állnak arra, hogy ezeket a terheket letegyék.

Őket segítem abban, hogy a szüleiktől örökölt és megtapasztalt negatív mintáikat felismerjék, pozitívvá alakítsák vagy töröljék, hogy azokat ők már ne adják tovább gyermeküknek,

Szüleik és önmaguk jobb megismerése pedig hozzájárul ahhoz is, hogy tudatosabbak legyenek gyermekük nevelése során.

Az Elfogadó Szülői Szeretet Módszere

a 12 év alatt megszerzett szakmai tapasztalataim és ismereteim lényegre törő és hatékony összefoglalása, ami sorsfordító hatással lehet a TE életedre is.

Egy teljesen új lehetőség vár rád, hogy megszabadulj a szüleid okozta fájdalomtól és hogy olyan jó anyává válj, aki már JÓL TUDJA SZERETNI gyermekét.

A továbbiakban úgy tudsz velem együtt dolgozni, ha írsz nekem egy messenger üzenetet vagy emailt, hogy érdekel az együttműködés.

Ezt követően felmérem, hogy érdemes-e becsatlakoznod a programba, ugyanis a hatékonyság érdekében nem vállalok el minden jelentkezőt.

Ezt követően egy 40 perces ingyenes konzultáción, kötetlen beszélgetés keretében feltérképezzük, mi okoz neked nehézséget, mi a kihívásod, hogyan tudunk együtt dolgozni.

Hogyan vélekednek, akik már résztvettek a programon?

„Édesanyámmal való rossz kapcsolatom miatt jelentkeztem az Elfogadó Szülői Szeretet Mentorprogramba.  Már a legelső személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy a legjobb kezekben vagyok, és bízhatok benne. Tudtam, hogy egy olyan személlyel van dolgom, aki nem ítélkezik, nem kritizál, tele van empátiával, szeretettel és pozitivitással. Egy olyan komplex kezelésben volt részem, ahol sok területet, életszakaszt érintettünk, melynek segítségével sikerült továbblendülnöm a múltbéli sérelmeken, és pozitívan fordulnom a jövő felé. Ella a legkedvesebb, legtürelmesebb, legfigyelmesebb és legodaadóbb Segítő, akivel valaha találkoztam. Mindenkinek ajánlom, aki elakadt  élete valamely területén, aki a rossz családi háttere miatt szorong vagy csak egy stresszoldó beszélgetésre van szüksége, garantálom nem fog csalódni benne, és együtt egy olyan kiutat találnak, amire talán most még gondolni sem mertél. Mindig hálás leszek neked kedves Ella! „L.N”