Klienseimnek


dandelion-199271_640Kedves Kliensem/Ügyfelem!

Kliens/ügyfél- így nevezem a hozzám forduló, kineziológiai kezelést, stresszoldást vagy párkapcsolati tanácsadást kérőket.

A találkozások alkalmával nem jut mindenre idő, így ide gyűjtöttem össze azokat a bejegyzéseket,  amelyek segítik,  még eredményesebbé teszik a kineziológiai oldásokat, közös munkánkat.

Kattints a narancssárga linkekre!

1. A pozitív megerősítésekről bővebben ezen az oldalamon  találsz információkat.

2. Az eredményes, önérvényesítő kommunikációról itt olvashatsz

3. A stressz tüneteihez, a stresszoldó technikákhoz  az alábbi linkekre kattints!

Hogyan oldjam magamban a fölösleges stresszt?

Stresszoldáshoz kapcsolódó blogbejegyzések

Lazíts! agykontroll alapmeditációja 

4. Lufi stresszoldó gyakorlat

5. Ha rosszkedvű vagy esetleg depresszióra vagy hajlamos , olvasd el ezt a bejegyzést, válaszd ki és alkalmazd a számodra legjobban megfelelő praktikákat. FONTOS, hogy ezek az információk nem helyettesítik a szakorvosi, pszichológusi vagy pszichiátriai kezelést, csak saját felelősségre alkalmazhatók!

6. Ha esetleg pánikszerű tünetektől szenvedsz, segítségedre lehet ez az összeállítás.  FONTOS, hogy ezek az információk nem helyettesítik a szakorvosi, pszichológusi vagy pszichiátriai kezelést,  csak saját felelősségre alkalmazhatók!

7. Ha nem elég az önbizalmad, nem szereted, nem becsülöd magad eléggé, töltsd le ajándékba a Hogyan erősítsem meg az önbecsülésem? című elméleti ismereteket és hasznos gyakorlatokat tartalmazó könyvecskét!

8. Saját meditációimat innen hallgathatod meg, kivéve, ha mentális mentális betegségben szenvedsz!