Rólam mondták


smiley-147407_1501. Amíg élek, emlékezni fogok arra a nagy szeretetre, amellyel első perctől felém fordult és segített akkor, amikor más nem tudott, vagy nem akart.
Köszönöm, hogy megmutatta nekem, hogy az élet valójában mennyire szép is, és egy olyan útra vezetett, ahonnan új célok és távlatok nyíltak meg előttem. Őszinte hálával tartozom neki ezért. B R

2. Az elmúlt tanévet, úgy érzem, csak Ella segítségével tudtam testi-lelki „sérülés” nélkül végig csinálni. Kimondhatatlanul jó hatással volt rám mind az egyéni kezelés mind a csoportos stressz kezelő tréning.  Olyannyira, hogy legtöbbször másnap a tanítványaim is észrevették rajtam a pozitív változást. K M

3. Egy közeli családtagom elvesztése, és az emiatt kialakuló szorongásos tüneteim miatt kerestem fel Ellát. Már a beszélgetésünk első 5 percében valami hihetetlen nyugalom árasztott el, éreztem, hogy jó helyen és jó kezekben vagyok.
Az első konzultáció után éreztem, hogy a világot is szó szerint másképp látom, a környezetemben is észrevették a pozitív változást. 5 kezelés után megszabadultam a lelki terhektől, elengedtem a családtagomat, megszűntek a panaszaim.

Tudom, hogy amit elértem azt magamnak köszönhetem, de az, hogy irányt mutatott, és megtanított, hogy minden helyzetben van választásom, azt bizony csakis az ő érdeme!
Az Ella által nyújtott kezeléseket meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, hogy összecsapnak a hullámok a feje fölött, vagy úgy érzi nincs kiút, de igenis van!
Van választás! Nekem is volt! C ZS

4. „Daganatos megbetegedésem volt …
Hiszem, hogy a betegségeknél nem csak a testet, hanem a lelket is gyógyítani kell!
A testem gyógyulását rábíztam az orvosokra,
a lelkem gyógyulásához pedig Ellától kértem segítséget,
aki nagy szeretettel, figyelemmel, odaadással segített ezen az úton.
Köszönöm neki.  Mindenkinek ajánlom, Ella segítségét, akinek bármilyen típusú betegsége van. Nála a lelke gyógyulásra talál. Hisz a test betegsége a lélek segélykiáltása. V B
.

5. „Életemnek egy olyan szakaszában találtam rá Ellára, amikor nagy szükségem volt valakire, akinek bátran beszélhettem gyermekkori múltamból fakadó szorongásaimról, jövővel kapcsolatos aggodalmaimról.
Nem fordultam pszichológushoz, mert nem akartam, hogy diagnosztizáljon vagy belerántson valami skatulyába.
Olyan embert kerestem, aki ítélkezéstől mentesen meghallgat és figyel rám. Rendkívül sokat jelentettek a vele való beszélgetések és nagy élményt nyújtottak a tréningek is, ahol hasonló beállítottságú, önmagát kereső emberekkel ismerkedhettem meg, mint amilyen én is vagyok.
Mindenkinek ajánlom, hogy keresse fel őt, aki pszichoszomatikus tünetekkel, betegségekkel küzd.
Tréningjeit pedig azoknak is ajánlom, akik kedvet éreznek egy kis lazításhoz, relaxációhoz ebben a stressz uralta világban.”

.

6. „Autoimmun betegségemből gyógyultam meg az ő segítségével.
Valamennyi fogalmam volt a kineziológiáról, de a kezelés minden várakozásomat felülmúlta. Azon túl, hogy sokkal jobban érzem magam lelkileg, a legtöbbet abban segített, hogy „elengedjem” 5 éve halott édesapámat.
A módszer meglepő volt és megrázó, de rendkívül hatásos. Azóta már sírás nélkül, megnyugodva tudok rá emlékezni.
Emellett még hasznos tanácsokat kaptam kamasz fiam neveléséhez, önbizalmam fejlesztéséhez.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom Ellát, akinek szüksége van külső segítségre.
A feladatot mi páciensek oldjuk meg, de sokaknak, mint ahogyan nekem is szükségük van segítségre és ezt ő maximálisan megadja.
Kedvessége, beleérző képessége rendkívül sokat segített nekem abban, hogy az első alkalommal a természetes szorongásból hamar fel tudtam oldódni, és azóta alig várom a következő alkalmat.” BZS

7. A kineziológiai oldások hatására a teljes reménytelenség érzését felváltotta bennem az, hogy ha nincs is könnyű megoldás, de vannak eszközök arra, hogy az ember kimozduljon egy nehéz helyzet aljáról. És ez már az első lépcső felfelé, a remény… 🙂

A találkozók után mindig olyan megkönnyebbült érzés fogott el, és el is kísért még pár napig. De jó volt tudni azt is, hogy egyszerűen csak azzal, hogy ismételgetem a tesztelés eredménye után összeállított mondatokat, már sokat tudok tenni saját magamért. Tanultam továbbá hasznos technikákat, olyan kis mankókat, amikbe lehet kapaszkodni a mindennapok során.

A másik nagy tanulság az volt számomra, hogy bár mondogatni könnyű, hogy az ember vállaljon felelősséget a saját sorsáért, a megvalósítás már nem annyira egyszerű, viszont ehhez remek segítség a kineziológia. Tudom, hogy még nagyon sok munka vár rám, de végre van mibe kapaszkodni, van min elindulni.
Nagyon örülök, hogy megismerhettem Ellát, mert egy igazán őszinte és nyitott ember, aki mellett nem féltem azokról a dolgokról beszélni, amiket egyébként gondosan eltemettem magamban. Nem „irányítóként”, hanem jó szándékkal, segítőként kísért végig az utamon, amiért igazán hálás vagyok. 🙂 F Sz
.
8. „Nemrég egy szakítás után elkeseredett, életunt magányos, csalódott voltam, teli hatalmas lelki fájdalmakkal. Ekkor egy kedves ismerősöm ajánlotta Ellát, hogy ő biztosan segíteni fog nekem. Akkor még nem is hittem volna, hogy létezhet olyan csoda, hogy 1-2 találkozás után egy őszinte, szeretetet és pozitív hozzáállást sugárzó beszélgetés és kezelés után annyi erőt kapok tőle, hogy elhiggyem, értékes és szerethető vagyok, nem függök senkitől és mindig van választásom! Már azt választom, hogy akinek nem kellek úgy ahogy vagyok, nem is érdemel meg engem. Egyedül is képes vagyok a boldogságra! Nagyon szépen köszönöm Önnek, kedves Ella! D.A.”
.
9. „Mindenképpen örülök, hogy találkozhattam Veled, és vettem a bátorságot és felhívtalak.
Azt gondolom valóban SEGÍTŐ vagy nem csak úgy mondod, mert annak minden feltétele adott. Itt nem csak az ez irányban irányuló képzésekre gondolok, hanem a finom energiára, és az áldásra, amit az Égiektől kaptál.
Többek között abban is  segítettél, hogy más nézőpontot kaptam. Én ezt egy fordulópontnak ítélem meg, ami a jövőre nézve ugródeszka és ebben az irányban kell továbbhaladnom. Az eddigiekkel ellentétben odafigyelek a sugallati jelekre, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból.
Rólad pedig azt gondolom, hogy ragyogó kristálytiszta forrás vagy, és a jószándékú, jobb irányba forduló lelkek számára VILÁGÍTÓTORONY.” N. A.
.
10. „A kineziológiai oldáson kívül  saját pozitív megerősítéseket is gyártottunk, könyv ajánlásokat is kaptam, remek segítő módszer volt a sokféle kártya, pont azt húztam mindig, ami épp egy aktuális tudat alatt megfogalmazott kérdést vetett fel, amit tovább elemeztünk, felszínre hoztuk, így tudtam gyakorolni, hogy sikerrel megoldjam.
Önbizalom erősítés, szüleim elfogadása, feszült helyzetekben nyugalomba helyezni magam és régi párkapcsolataimat lezárni- ebben is sokat segített Ella.
Igazából sokkal-sokkal többet kaptam, mint amire számítottam, ez nem csupán egy kineziológiai kezelés volt, egy átfogó, több területet is érintő, tanácsadás, útmutatás, kellemes és felszabadult beszélgetés.
Odafigyelés, teljes ráhangolódás a kliensre, több vonalon/módszeren való gondolkodás, alkalmazás, megoldás központúság jellemezte a közös munkát.
Nekem nagyon tetszik ez a módszer, sose gondoltam volna, hogy ez így működik, bárkinek ajánlom, aki bármilyen fájdalmat érez. Nem csupán a fájdalom oldódik meg, a háttér, ami miatt ez kialakult, illetve sok más kérdés is, amire nem is gondolunk előtte.” L. A.
.
11. Kamasz fiunk viselkedése és párkapcsolati konfliktusok miatt fordultunk Ellához. A kineziológiai oldás hatására teljesen ellazultunk, sok hasznos ismeretet, tanácsot, javaslatot, biztatást és megerősítést kaptunk. Ella igazán megértő, nyugodt,  türelmes és empatikus, így jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki nyitott az új módszerek iránt, hiszen a kineziológia valóban működik. P. L.