Kapcsolat


 

Bótáné Kádas EllaBótáné Kádas Ella

természetgyógyász-kineziológus, pedagógus, párkapcsolati és önbizalom-erősítési tanácsadó  bkadasella@gmail.com 

Az alábbi telefonszámon (06 20-9764604)lehet  munkanapokon 8.00-9.00  valamint 19.00 és 20.00 óra között felvenni velem a kapcsolatot.

Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Tájékoztatót itt találod! Kattints rá!

Eger, Mária u. 34. fszt. 4. bejárat a ház mögötti közből van, a 26. számú ház után a 34.számú jön, parkolni sajnos sem a Mária, sem a Szent Miklós utcában,  sem a Cifrakapu téren nem szabad, legközelebb a Wigner Jenő Szakközépiskola előtti és a vele szemben lévő parkolóban,  vagy a patak túlsó oldalán lehet hagyni az autót büntetés nélkül. A térkép a lap alján található.

Ha nem élőben találkozunk, hanem online, akkor

 • kérj időpontot a lenti lapon vagy írj a bkadasella@gmail.com címre, 
 • jelölj be messengeren, viberen 20/9764604
 • utald át a megfelelő összeget Bóta Tibor 11773391-00894180 OTP számlájára 1 nappal a megbeszélt időpont előtt,  add meg a nevedés  lakcímed a megjegyzés rovatban, a számlát online kapod meg
 • a megbeszélt időpont előtt 10 perccel már legyél a telefon vagy számítógép előtt, készíts oda vizet, papírt, tollat, írd össze, hogy mivel kapcsolatban kérsz segítséget, mi legyen a foglalkozás célja

KAPCSOLATFELVÉTEL, IDŐPONTKÉRÉS

   

  BÓTÁNÉ KÁDAS ELLA nem gyógyít és nem diagnosztizál, mentálisan egészséges emberekkel foglalkozik.

  A kezelés nem helyettesíti az orvos,  a pszichológus ill. a pszichiáter terápiáját.

  Az egyéni kineziológiai kezelés eszköze az izomtesztelés. Célja a jelen- és múltbeli stresszek, elakadások feloldása speciális korrekciós technikákkal, a test energetikai egyensúlyának helyreállítása és az öngyógyító mechanizmusok beindítása.

  Amennyiben pszichoterápiás, pszichiátriai ill. pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt áll, vagy van valamilyen mentális betegsége Bótáné Kádas Ella természetgyógyász kineziológus nem vállalja az egyéni konzultációt, mert ebben az esetben már nem kompetens.

  Ha pánikbetegséggel, depresszióval küzd, vagy valamilyen trauma, súlyos veszteség érte, kérje pszichológus/pszichiáter, trauma- ill. gyászfeldolgozásban jártas szakember segítségét.