BabaBeVonzó Program


 

Kineziológusi munkám során már nagyon sok problémával, élethelyzettel találkoztam.

Több olyan leendő ANYUKA is megkeresett, akinek még valamilyen ok miatt nem fogant meg a kisbabája.

Kineziológiai oldással, OH kártyákkal oldottuk az ehhez kapcsolódó stresszt, kerestük a háttérben megbújó lelki okokat. 

Ez adta az inspirációt ahhoz, hogy mélyebben is foglalkozzam ezzel a témával. Ennek eredményeképpen született meg az egyéni

BABABEVONZÓ Gyermekáldást Segítő Program.

1. Kinek tudok nagyon sokat segíteni ezzel a programmal?

NEKED, ha

* már régóta vágysz kisbabára,

                       * félsz, hogy le fogsz maradni az anyaságról,

*már görcsösen szeretnél anyává válni,

*ez a helyzet már a párkapcsolatodat is próbára teszi,

*azt érzed, hogy így nem vagy teljes értékű, kevesebbet érsz nőként is,

*gyermeket szeretnél, mégsem állsz még készen az anyaságra,

*már több sikertelen inszemináción vagy beültetésen is részt vettél,

*már kezded elveszíteni a reményt, de még NEM ADTAD FEL!

2. Miben  tudok segítséget nyújtani?

Annak kiderítésében,

hogy milyen lelki okok miatt nem fogant meg eddig a kisbabátok!

Legtöbbször ugyanis lelki blokkok, érzelmi tényezők, családi terhek, stressz és szorongás állják útját a baba érkezésének.

kineziológia módszereivel megkeressük és oldjuk a jelenben,

ha szükséges – gyermekkorodon át egészen a fogantatásodig visszamenve-  a múltban is a fent említett lelki okok stresszét.

3. Milyen módszerekkel érjük el az eredményt?

Kineziológia

OH kártya

Csakra kártya és meditáció

Relaxációs gyakorlatok

Otthoni megerősítő feladatok

4. Milyen fő témákkal foglalkozunk a találkozások alkalmával?

Stressz

Félelmek, aggodalmak

Személyiség

Párkapcsolat

Anyai, családi minták

5. Hány alkalomra van szükség?

Alapcsomag: legalább 6 alkalom, 3×75 perc élőben és 3×60 perc online (messenger, viber)

A személyes konzultáció helye: Eger, Mária u. 34. fszt. 4.

Hamarosan elérhető lesz a tréning online változata is!

6. Mielőtt jelentkezel, olvasd el,

hogyan vélekednek a programról azok,

akik már részt vettek rajta! – csak pár vélemény

A program összes témája nagyon tetszett nekem,  hiszen körbejártuk és megoldást kerestünk az engem nyomasztó érzések, félelmek és gondolatok feloldására.  Sokat segítettek az OH és a csakra kártyák, valamint az átküldött meditációk is. Szívből ajánlom a Bababevonzó programot minden kisbabáért küzdő sorstársamnak. apasztalatból tudom, hogy nagyon kell a lelki segítség a testi megpróbáltatások, vizsgálatok és a sikertelen kezelések elviseléséhez.  Ella nagyon kedves, megértő, átlátja és megérti a hozzáfordulók problémáját. Minden alkalomról bizakodva, feloldódva, görcsösségemet elengedve tértem haza.”  E. B.
Nagyon jó volt, hogy minden lényeges témát érintettünk és jó, hogy ezekkel később is tudok dolgozni a feladatok, megerősítések, segédletek által. Egy átfogó irányvonalat ad, hogy mivel is kellene még tudatosabban dolgoznom. Van, amivel már sokat foglalkoztam korábban, mégis kaptam minden témához új gondolatokat.  Ez egy tudatosabb munkás időszak most nekem, és pont azt kaptam, amire ebben az időszakban szükségem volt, hogy tudatosodjak és aktívan tegyek magamért, ne csak passzívan éljem meg, ami történik. Látszik még, hogy kevésbé hatékonyan gondolkodom tudatosan magamról, mert a kártyákkal kapcsolatos asszociációk nehezen mentek, viszont nagyon jó üzeneteket kaptam, Ella segítségével értelmet is nyertek, és a magamról való gondolkodásban is fejlődtem általuk. Legjobban a csakrák működéséről szóló ismeretek tetszettek és a hozzájuk kapcsolódó meditációk, erősen érezni, hogy milyen kibillenés van, és az Ella segítségével megfogalmazott megerősítések is nagyon helyén voltak, amikkel otthon tudtam magam támogatni. A témák nagyon sűrűek voltak, jó, hogy intenzív a program, de ennyi témával otthon még sokáig el leszek 🙂 Én annak ajánlom a programot, aki tudatosan szeretne haladni az életében, és hajlandó a fejlődésére időt és energiát rászánni, mert ez nem egyszerű, de Ellánál rengeteg eszközt kaphatunk rá, amiből magam választhatom ki, mi az ami számomra hatékony és mivel szeretnék tovább dolgozni.”  EO
„Jó dolog volt körül járni az embert belülről, számára sem ismert titkokra bukkanni,  amik hatással vannak rá akár pozitív, akár negatív irányban. 

Ha megismerjük ezeket, utána jobban tudjuk ezeket kezelni, jobban rálátunk önmagunkra. 

Minden téma érdekes és hasznos volt, de nekem az önismerettel és a saját személyiségjegyeimmel foglalkozó rész tetszett a legjobban.

Jó szívvel ajánlom ezt a programot azoknak, akik a sikertelenségek miatt egy kicsit elakadtak, nem igazán tudják, merre induljanak tovább a babához vezető úton.  

A Bababevonzó program során bebizonyosodik számukra, hogy sokkal több van bennük, mint gondolnák, mert vannak dolgok, amik felszínre tudnak kerülni. Ella empatikus egyénisége és segítőkészsége is sokat jelentett a számomra.” B. N

„Minden alkalom változatos, jól felépített volt. Nagyon klassz ötletnek tartom a színes mappát is, amibe az anyagokat gyűjtöttem.  Mindegyik téma hasznos volt, a jelenlegi élethelyzetembe jól beleilleszthető.

Az utolsó alkalom volt számomra a csúcspont és a legtöbb nyereséget hozó téma.  Szívesen ajánlom másoknak is ezt a programot, mert jólesik, néha egy kívülálló személlyel is megosztani a problémáinkat.  Bótáné Kádas Ella legfőbb erősségének azt tartom, hogy bármilyen téma felé terelődik is a beszélgetés, mindig adekvát módon tud rá reagálni, akár saját élet-példákon keresztül is. Volt rá példa, hogy nagyon fáradtan érkeztem, de mindig lelkes voltam és izgalommal vártam az újabb alkalmakat.” O.D.

 

 

„Várandósok az anyák akkor is,

amikor gyermeküket gondolataikban hordozzák és készülődnek arra,

hogy befogadhassák testükbe.”

Szeretettel várlak!

Itt tudsz jelentkezni a Bababevonzó Gyermekáldást Segítő Programra!

Szeretettel várlak!

 

Bótáné Kádas Ella

coach-kineziológus, pedagógus, mentor

bkadasella@gmail.com

20/9764604

 

>>>Addig is töltsd le ajándékba a a 33 Bababevonzó tippet és praktikát!>>

Kérd hozzá a hírlevélsorozatot is!